Şemsiye
tarafından - Şubat 13, 2022
433 görüntüleme

  

 

 

     RÜYALAR ALEMİNİN GİZLİ SIRLARI

 


Nasıl başlanır söze bilmiyorum. Buraya gelip ne anlatılır nelerden  dem vurulur. Bir insana sahip olmak onun ruhunu içine çekmek onun merakını kamçılamak nasıldır bilmiyorum. Ben sadece yazıyorum, çoğu zaman konuşmuyorum bile sadece yazıyorum. Duygular konuşulmaz çünkü.. Duygular nasıl konuşulur bilmiyorum. 
Biraz lafa giriyorum önce sonra vazgeçiyorum, saçma sapan şeylere gülüp mutluluk maskesini takıyorum. Öyle sahte falan değil ha çoğu zaman ben bile inanmıyorum bu mutluluğa. Hoş mutluluk nasıl yaşanır onu da bilmiyorum. 
Yavaş yavaş çözüyorum ama yaşadıkça bir şeyler öğreniyorum. Farkım var mı mezarda yatan ölüden bilmiyorum ama her geçen gün daha iyi rol yapabiliyorum. 
İnsanın ruhunun bedeninden önce ölmesi normal mi? Bilmiyorum. 

Sanırım hiç bir şey bilmiyorum henüz. Bu hayat nasıl yaşanır bilmiyorum. Yaşanmaya değer bir şeyler arıyorum kendime sonra yoruluyorum. Sanki yatağa uzanıp gözlerimi kapatınca bu filmin sonu gelecekmiş gibi geliyor bazen, yarın tabiri benim için bitmiş gibi.
Hayal kurmak nasıldır, peki ya hayallerini gerçeğe taşımak? Bilmiyorum..
Birini arıyorum bilen birini öyle biri var mıdır? Bilmiyorum.. Herkesi dinliyorum derdini, neşesini, tecrübesini herkesi dinliyorum. Bu kadar dinlemek güzel değil bak bunu biliyorum. Dinlemekten nasıl vazgeçilir işte onu bilmiyorum.
Herkes farklı yolları kendi tarzında yürürken en iyisi kendisi sanıyor bazen üzülüyorum. Kimse artık yalnız kalıp kendini dinleye vakit ayırmıyor. En acımasız eleştirmen kendileri olduğu için mi yoksa kendini kusursuz birer parça 

olarak gördükleri için mi bilmiyorum. 
Ne kadar da çok şey bilmiyormuşum meğer. 
Uzun uzun yazıyorum hiç bir şey bilmeden. Bazen gecenin dördünde yazmam gerektiğini hissediyorum bazen günlerce tek cümle almıyorum kaleme neden bilmiyorum. Yazdıkça rahatladığımı hissediyorum, yazdıkça kendi kendime güzel akıllar veriyorum, bazen saçmaladığımı söylüyorum kendime bazen hiç umursamıyorum kendimi. Bazen en iyi arkadaşım olurken iç sesim bazen en büyük düşmanım oluyor anlam veremiyorum. Yine de sevmeye çalışıyorum kendimi düşman olmak iyi değil bak bunu da biliyorum. 
Uzun uzun yollara çıkmak istiyorum bazen hesapsızca, bazense tüm ömrümü yatakta geçirmek istediğime karar veriyorum. Anlam veremiyorum bazen kendime 

anlamaya çalışıyorum çoğu zaman başarısız oluyorum, bazense sıkılıyorum ama yine de bıkmadan devam etmeye çalışıyorum. Bu konuda pek başarılı sayılmam henüz yine de denemeye devam ediyorum. 
Kendimle barışınca tüm sorunlar çözülür mü? Bak inan bunu hiç bilmiyorum. Sadece çözüleceğine inanmak istiyorum.
Başarabilmek nasıl bir his merak ediyorum işin gerçeği. Yastığa koyduğunda kafanı rüyalar alemine dalabilmek güzel olmalı. 
Hey sen başarabilen! Anlatır mısın bana da rüyalar aleminin sırlarını? 
Neden mi? 
Söyledim ya severim ben dinlemeyi..

Yayınlanan: Eğlence
Bunu beğenen ilk kişi ol.